Premis Sorteig de Nadal

Dimecres passat vam realitzar el Sorteig de Nadal. La llista amb els 30 guanyadors de vals de compra per valor de 200 euros per un total de 6.000 euros, està exposada en el Mercat. Enhorabona als premiats!

CityPaq Correos al Mercat Pere Garau

Correos ha implantat un nou dispositiu CityPaq al mercat de Pere Garau a Palma, el primer instal·lat en un mercat municipal de les Balears. A través d’aquests terminals, els clients del mercat poden enviar i rebre paquets amb total comoditat, sense necessitat d’estar present al domicili per rebre l’enviament, segons ha explicat l’empresa en un comunicat.

Per començar a utilitzar aquest sistema de lliurament i recollida de paqueteria cal registrar-se de forma gratuïta a la pàgina www.citypaq.es o a través de l’aplicació de CityPaq per a Android i iOS.

En aquests moments, Correos ja té situats terminals en els municipis de Palma, Llucmajor, Inca, Llubí, Sencelles, Santa Eugènia i Artà, entre uns altres. Els dispositius estan situats en centres empresarials com el Parc Bit, en Ajuntaments o en altres espais que agrupen un ampli nombre de destinataris.